Soprema Sverige utgör den svenska delen av Soprema, ett världsledande företag när det kommer till lösningar för problem inom byggbranschen. Det kan handla om till exempel tätningar för byggnader, broar eller tunnlar.

Soprema bildades i Frankrike för drygt ett sekel sedan, vilket säger mycket om deras gedigna kompetens och erfarenhet av effektiva lösningar i byggbranschen. För att kunna svara mot den nordiska marknadens ökade efterfrågan etablerade man kontor i Skandinavien, och sedan 2011 finns deras nordiska huvudkontor i Stockholm.

Erfarenhet och kunskap från hela Sopremagruppen finns givetvis också även på de lokala kontoren och som kund kan du alltid räkna med en kvalitativ tätskiktslösning.
Soprema Sverige

Fördelarna med Soprema Sverige

Med Soprema får du goda tekniska råd och som kund ges du alltid en anpassad lösning utifrån de utmaningar du står inför. Deras produkter är välkänt kvalitativa och vi på Titantak är stolta över att ha Soprema som en av våra främsta samarbetspartners.

Vi vill erbjuda högkvalitativa produkter med hög leveranssäkerhet och hög servicenivå, och vi är en naturlig samarbetspartner till Soprema Sverige på den professionella marknaden. Soprema har idag arbetat med flera stora projekt runtom i landet, såsom till exempel takläggningsmembran till Stockholmsmässan, TV-huset i Göteborg och Hasselbad.

Bland våra kunder finns bygg- och takentreprenörer som uppskattar ett långsiktigt och nära samarbete med sin leverantör, såsom Soprema Sverige. Tillsammans jobbar vi med ett stort fokus på att alltid kunna erbjuda marknadens bästa och mest kostnadseffektiva material och entreprenadlösningar. Ring eller besök oss gärna, så berättar vi mer.

Copyright 2020 Titantak AB | Brandson AB - Digital ByråSitemap