Mer information om våra takmaterial i Stockholm

Du har förmodligen sökt efter “takmaterial i Stockholm” och då har du hamnat alldeles rätt. Välkommen till oss på Titantak. Vi är ett grossist- och handelsföretag med några av landets allra bästa takläggare som våra kunder.

Vi erbjuder högkvalitativa produkter för fasad- och takentreprenader, och alltid med en hög leveranssäkerhet och en hög servicenivå. Vi är helt enkelt en naturlig samarbetspartner på den professionella marknaden och vi värdesätter ett nära och långsiktigt samarbete ihop med våra bygg- och takentreprenörer.

Tillsammans med våra kunder arbetar vi hårt för att alltid kunna erbjuda den bästa material- och entreprenadlösningen på marknaden och alltid till ett kostnadseffektivt pris.

Takmaterial i Stockholm av proffs

Vi på Titantak erbjuder takmaterial för proffs av proffs. Med många års gedigen erfarenhet känner vi till branschen väl, samt vilka behov och vilka utmaningar som finns. Det gör att vi kan erbjuda de allra bästa produkterna för professionella takläggare.

Dessutom marknadsför vi gärna de tillverkare som kan komma med det bästa erbjudandet på marknaden, eftersom vi tycker att sådant är värt att premieras. Vi vet att det kan vara svårt att hitta bra takläggare i sitt område, och därför hjälper vi gärna till att tipsa kunderna om bra aktörer.

Till skillnad från många andra är vi heller inte låsta till några särskilda leverantörer, vilket ger oss utrymme att arbeta flexibelt och fritt. Med oss får du alltid ett personligt bemötande och vi arbetar både snabbt och professionellt.

Utbildning inom takmaterial i Stockholm

Utöver försäljning av takmaterial till olika takläggare kan vi också erbjuda materialspecifika utbildningar till våra kunder. Utbildningen sker i samarbete med våra leverantörer och tack vare det får våra titanentreprenörer full koll på det material de har köpt av oss.

Vi kan även erbjuda allmänna kurser i pappläggning där vi kombinerar både teoretiska och praktiska övningar och går igenom aktuella avsnitt ur HUS AMA. Tveka därför inte att höra av dig till oss om du har nyanställt, eller om din befintliga personal behöver en uppfräschning av sina kunskaper.

Att arbeta med takläggning och takmaterial kräver sin kunskap och kompetens. Ett bra tak förhöjer värdet på hela huset, det ger hela huset ett fräschare utseende och det är tryggare. Därför är det viktigt att takläggningen sker på rätt sätt och ett steg i det arbetet är att använda kvalitativt material, något vi gärna förser dig med.

Kontakta oss för takmaterial i Stockholm

Om du är intresserad av att skaffa takmaterial i Stockholm med oss på Titantak, är du varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.

Slå oss gärna en signal eller besök oss på Veddestavägen i Järfälla så hjälper vi dig.

Copyright 2020 Titantak AB | Brandson AB - Digital ByråSitemap