Mer information om våra taktillbehör i Stockholm

Du har antagligen sökt efter “taktillbehör Stockholm” och då har du kommit helt rätt – välkommen till oss på Titantak. Vi är ett grossist- och handelsföretag som erbjuder kvalitativa taktillbehör för den professionella marknaden, och vi har några av landets allra främsta takläggare som våra kunder.

Tack vare våra många år i branschen har vi fått bred kompetens och erfarenhet, vilket gör att vi väl känner till vilka utmaningar och behov som finns bland takläggarna ute i landet. Därmed kan vi erbjuda professionella produkter med hög leveranssäkerhet och hög servicenivå. Vi är helt enkelt en naturlig samarbetspartner på marknaden och vi värdesätter bygg- och takentreprenader som uppskattar ett tätt och långsiktigt samarbete med sin leverantör.

Tillsammans arbetar vi fokuserat på att alltid kunna erbjuda marknadens bästa och mest kostnadseffektiva material- och entreprenadlösningar. Vi arbetar alltid personligt, snabbt och professionellt, egenskaper som genomsyrar hela vår verksamhet.

Taktillbehör i Stockholm för proffs av proffs

Vi på Titantak är experter på allt som rör taktillbehör och erbjuder högkvalitativa produkter till takläggare. Till skillnad från många andra är vi inte låsta till någon särskild leverantör, och det gör att vi har möjligheten att arbeta både flexibelt och fritt.

Dessutom hjälper vi gärna till att marknadsföra de tillverkare som kan komma med det bästa erbjudandet på marknaden eftersom vi anser att sådant förtjänar att lyftas. Att hitta rätt takläggare i sitt område kan vara svårt om man inte vet hur man ska gå till väga eller vem man ska kontakta, så därför hjälper vi gärna kunderna med tips på bra takläggare i deras område.

Utbildning inom taktillbehör

Utöver försäljning av taktillbehör i Stockholm kan vi på Titantak även erbjuda materialspecifika utbildningar till våra kunder, vilket sker i samarbete med våra leverantörer. Utbildningen ger titanentreprenörer full koll på det taktillbehör de har köpt av oss. Vi har också allmänna kurser i pappläggning och då varvar vi teoretiska och praktiska övningar, samt går igenom aktuella avsnitt ur HUS AMA. Har du nyanställt, eller om din personal behöver en uppdatering av gamla kunskaper, får du gärna höra av dig till oss för en materialutbildning.

En väl utförd takläggning bidrar till att höja värdet på huset, samtidigt som det ger ett snyggare utseende och bidrar till en tryggare helhet. Därför är det viktigt med rätt kunskap, kompetens och material i arbetet med takläggning. Vi på Titantak är proffs och förser dig gärna med rätt taktillbehör för ditt arbete.

Kontakta oss för taktillbehör i Stockholm

Om du behöver taktillbehör i Stockholm är du varmt välkommen att kontakta oss på Titantak så berättar vi mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Slå oss en signal eller besök oss så hjälper vi dig. Vi finns på Veddestavägen i Järfälla – välkommen!

Copyright 2020 Titantak AB | Brandson AB - Digital ByråSitemap