Villkor & Garantier

frkt

Leveranser

Vi samarbetar med flera både stora och mindre åkerier och utvärderar ständigt deras tjänster för att ni som kund skall få så snabba och smidiga leveranser som möjligt. Vi skickar över hela Sverige och i Mälardalen hjälper vi gärna även dig som behöver lyfta upp materialet med kranbil eller mobilkran. Normalt kan du som beställer lagervaror ha ditt material på plats inom två arbetsdagar om vi får beställningen innan kl 12.

För isolering som vi inte lagerför bör man i regel räkna med ca 5 arbetsdagars leveranstid.

frakter

 

Garantier

Vi säljer tätskikt tillverkade av Soprema som är en av världens största tillverkare av tätskikt med tillbehör. Grundat i Frankrike 1908 är Soprema än idag ett familjeägt företag med ca ca 30 aktiva fabriker runt om i världen och en årlig omsättning på ca 25 miljarder SEK. De produkter vi importerar är producerade i Belgien.

I enlighet med nordisk branschstandard lämnas alltid 10 års garanti på inbyggda tätskikt och 15 år (10+5) på exponerade tätskikt.

Ladda ner en kopia på vår ansvarsutfästelse för att se detaljerade villkor eller följ länken för att läsa mer om Soprema

 

soprema logga

 

 

 

Villkor

Titantak AB (”Titantak”) tillämpar vid försäljning av produkter, under eget eller andras varumärken, ABM07 eller senare versioner av liknande standardavtalsbestämmelser som publiceras på Titantaks hemsida (”www.titantak.se”) eller som anges i offerter, ordererkännanden eller andra dokument som Titantak sänder till kunden, såvida inte annat uttryckligt och skriftligt avtalats mellan Titantak och kunden.

Angivna bestämmelser gäller såväl produkter som levereras från Titantaks anläggningar i Sverige, genom mellanhänder eller som levereras direkt från andra anläggningar utomlands genom Titantaks eller kundens försorg.

Alla priser är angivna i SEK och exklusive MOMS.

Copyright 2020 Titantak AB | Brandson AB - Digital ByråSitemap